کالباس خانگی

طرز تهیه کالباس خانگی (بدون گلوتن)‏

مواد مورد نیاز تهیه کالباس خانگی :

  • سینه مرغ بدون استخوان : 1 عدد بزرگ
  • گوشت چرخ کرده : برابر با مقدار مرغ
  • زرده تخم مرغ محلی : 1 عدد
  • سیر تازه : 3 تا 4 حبه
  • روغن مایع : پنج قاشق غذا خوری
  • هویج پخته و خرد شده : مقداری
  • زنجبیل رنده شده : نصف قاشق چای خوری
  • پسته خام پوست گرفته : مقداری
  • جوز هندی : نصف قاشق چای خوری
  • هل سبز کوبیده : 1/3قاشق چای خوری
  • آرد بدون گلوتن : 1 قاشق
  • نمک دریایی : نصف قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه : به مقدار لازم

طرز تهیه کالباس خانگی :

  1. ‏سینه مرغ به همراه سیر دو بار چرخ کنید.‏
  2. ‏گوشت چرخ کرده به همراه زنجبیل، جوز، نمک، هل و فلفل دوبار چرخ کنید.‏
  3. ‏چرخ کرده گوشت و مرغ را با زرده تخم‌مرغ، روغن و آرد بدون گلوتن گالو مخلوط کرده و یک بار دیگر چرخ نمایید.‏
  4. ‏مواد را به حالت استوانه‌ای در آورید و هویچ‌های پخته خرد شده و پسته را با فاصله داخل مواد فرو کنید.
  5. ‏استوانه را ابتدا داخل سلیفون و بعد آلومینیوم محکم بپیچید. سپس دو طرف مواد را به صورت شکلاتی محکم ببنید ‏تا آب داخل مواد نرود.
  6. ‏استوانه را داخل آب جوش قرار داده، و آن را با شعله ملایم به مدت یک ساعت بپزید.
  7. ‏بعد از پایان پخت، اجازه دهید کالباس خنک شود و سپس آن را به مدت 5 تا 6 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
  • بهروز صدرارحامی
  • آبان 9, 1397
  • 980 بازدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درحال بارگذاری ...